A képzelet és a valóság olykor összemosódik. Nehéz a kettő között vonalat húzni.  A képzelet és a valóság határán pedig ott a G&J digital. 


 Végre összeállt a kép, és elindult a G&J digital internetes oldala. Digitális tartalom előállítással és tartalom szerkesztéssel foglalkozunk. Bármennyire is jól hangzik a szó, hogy "digitális", azért az analógiát nem lehet teljesen száműzni ezekből a dolgokból.
 Mik is ezek a dolgok pontosan? A következő oldalakon minden kiderül.  

  Érdekes képeket, és videókat  fogsz találni. Főleg 3D modellezéssel kapcsolatban, de ide tartozik még sok más is, mintegy hozománya ennek a dolognak. Gondolok itt a videó-szerkesztésre, ami nélkül nem készülne mozgókép, vagy a hang- szerkesztésre, ami nélkül néma filmet prezentálnánk. 

 Ez a weboldal felsorakoztatja a G&J digital munkásságát , 8 évig visszamenően. Ha végig követed a tartalmat, észre fogsz venni némi fejlődést is. A legrégebbitől a legújabbik. Ugyanis a G&J digital gyökerei odáig nyúlnak vissza, amikor a HD-t csak hírből ismertük, 4K-ról nem is hallottunk. Viszont haladunk a korral. Mindig törekszünk a minőségre, mozgóképnél full HD-nál lejjebb nem adjuk; a felhasznált hangok vagy saját digitálisak, vagy egyéb forrásból származó veszteségmentes audiók. 
 Gyakran kerül fel új kép vagy videó, és ilyenkor egy másik archiválódik. Épp ezért nagyon régi elemek is fellelhetők, amik kivitelezésben nem tökéletesek, de kár lenne tőlük megválni. Mert tele vannak fantáziával.. és ötlettel.. Mert nem másolunk senkit, csak hozzuk magunkat.
   A témáról írni még lehetne, de inkább látni kell.
 Úgyhogy lapozz!

 We inform our visitors according to EU laws: if you continue browsing this site you accept our cookie policy!